MENNESKER, MAD, STEMNINGER, PRODUKTER
Hvert menneske har sit eget udtryk. Hvert produkt har sin egen lyssætning. At skyde et køleskab, en højttaler eller en chokoladefrø bliver aldrig standard for Mikkel Hagstrøm.

Mikkel har et overordnet mål, når han fotograferer: At få motivet til at fremstå bedst muligt. Hver gang.
"Jeg giver den altid max gas. Jeg kan godt lide at udfordre mig selv og få ideer til, hvordan motivet kommer til at fremstå bedst muligt. Jeg går op i at få den rigtige stemning frem. Jeg er – på grænsen til det nørdede - optaget af at lege med lyset og få det til at fremhæve detaljer, overflader og former.”
Sikker allround-håndværker
Som en erfaren allround-fotograf med baggrund i reklamebranchen kender han vigtigheden af at levere kvalitet og har en forståelse af billedet som en del af et layout eller en kampagne. 
Når det gavner opgaven, tilfører han liv og autenticitet med et håndholdt reportageudtryk.
”Jeg er vild med at blande reportage og klassisk reklamefoto – det skal være så naturligt som muligt.”
Erhvervsfotograf i Viborg og Midtjylland
Mikkel servicerer i dag en række mellemstore og mindre virksomheder i Midtjylland. Han kører ud til sine kunder fra Hald Ege ved Viborg, hvor han også har sit fotostudie.
”Jeg kender alle processerne og går til nye opgaver med høje ambitioner på mine egne og motivets vegne. Mit mål er som sagt at få det til at se ud på den bedst tænkelige måde. At vise motivets sjæl. Det gælder hvad enten jeg fotograferer mad, mennesker eller et tv."
Bureauerfaring og uddannelse
Mikkel Hagstrøm er uddannet reklame- og portrætfotograf (fagfotograf) fra Medieskolerne i Viborg. Han har flere års erfaring som reklamefotograf på anerkendte reklamebureauer.